Безпилотни самолети, изстреляни от руската армия, са достигнали до дунавските пристанища

...
Безпилотни самолети, изстреляни от руската армия, са достигнали до дунавските пристанища
Коментари Харесай

Русия удари дунавските пристанища на Украйна

Безпилотни самолети, изстреляни от съветската войска, са достигнали до дунавските пристанища на Украйна. Новинарските канали в Telegram оповестяват за детонации и изстрели от Противовъздушна отбрана в регионите на Измаил и Рени, посочи съветската редакция на Би Би Си. Междувременно каналите за наблюдаване пишат, че от страната на Черно море към Одеска област се доближава нова група " шахеди ", към този момент шеста по ред през вечерта и нощта.
Прочетете още
Рени е най-отдалеченото украинско пристанище на Дунав от Черно море и се намира на кръстопътя на границите на Украйна, Румъния и Молдова. През Рени и Измаил Украйна изнася селскостопански артикули по море. През втората половина на предходната година дунавското и черноморското пристанище в Одеса бяха непрекъснато обект на съветски безпилотни самолети и ракетни удари, след като Русия се отдръпна от споразумението за безвреден морски кулоар за украинския експорт на селскостопански артикули.

Междувременно съветското министерство на защитата заяви, че системите за противовъздушна защита са прихванали три безпилотни самолета над Брянска област. Министерството не даде други детайлности за нападението. Губернаторът на Брянска област не е съобщил за дронове.

Властите в съветския Белгород и други райони, граничещи с Украйна, както и съветските военни, постоянно оповестяват за свалени украински дронове камикадзе. Украинските военни не разясняват тези известия.

В разгара на бойните дейности Би Би Си не може да ревизира достоверността на изказванията на публични лица от враждуващите страни. На 19 и 20 януари безпилотни самолети два пъти нападнаха петролна база в Клинци в Брянска област; след втората офанзива пожарът е сподавен за два дни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР